The 2-Minute Rule for درمان بیماری پارکینسون دکتر ضیایی
The 2-Minute Rule for درمان بیماری پارکینسون دکتر ضیایی
Blog Article
پیوند سلول بنیادی که با استفاده از اضافه کردن نورونهای مصرفکننده دوپامین در مغز انجام میشود.
پزشک متخصص به حرکت بازوها و پاهای بیمار دقت خواهد کرد و قدرت و تعادل عضلات او را بررسی میکند.
درباره نورولوژی
اگر سابقه خانوادگی پارکینسون دارید ، می توانید آزمایش ژنتیک را در نظر بگیرید. ژنهای خاصی با بیماری پارکینسون ارتباط دارند.
افزایش مصرف نمک و داشتن وعده های زیاد با حجم کم باعث می شود تا فشار خون و سرگیجه نداشته باشید.
درمان مریضی پارکینسون خفیف نسبت به پیشرفته آسانتر است. معمولاً در این بیماری میتوان با استفاده از داروها به میزان زیادی علائم بیماری را کنترل کرد.
خلاصه این که، افراد مبتلا به بیماری پارکینسون باید استرس را از خود دور کنند. استرس و هیجان، خود یکی از دلایل بروز التهاب و آسیب های طولانی مدت در سراسر بدن می باشد.
این حالت می تواند موجب ایجاد سرفه ، مشکلات تنفسی ، به وجود آمدن احساس ناراحتی و گاهاً خفگی شود.
بر اساس تحقیقاتی که انجام بیماری پارکینسون فردوس کاویانی شده است، رژیمهای غذایی که دارای آنتی اکسیدان هستند میتوانند در مغز برای جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون مفید باشد.
با این حال ، اینکه هر کدام چقدر تاثیر دارند ناشناخته است. بیشتر موارد در افرادی رخ می دهد که سابقه خانوادگی مشخصی از این بیماری ندارند.
داروی آنتی اکسیدان جزو داروهایی هستند که برای درمان پارکینسون بسیار مفیدند. با استفاده از این داروها میتوان میزان دوپامین را به تعادل رساند. داروهای اصلی در این زمینه آنتی کولینرژیکو و دوپامینرژیک هستند.
این داروها باعث میشود که عملکرد استیل کولین متوقف شود و در این صورت میزان دوپامین مغز افزایش پیدا میکند. در واقع این نوع داروها به عنوان یک جایگزین دوپامین و جلوگیری از تخریب آنها تجویز خواهند شد.
برخی از بیماران نیز یبوست را عامل آزردگی خود می دانند. برخی رعشه دائمی دستها را دلیل آزردگی خود از این بیماری عنوان می کنند. لذا متناسب با نگرانی های بیمار ، برنامه درمانی مناسب ارائه می گردد.
با ما همراه باشید تا آنچه در حوزهی سلامت به آن نیاز دارید را در کنار هم کشف کنیم :)